Tjänster

Hemstädning

Vi på Toppklass städservice vill underlätta vardagen och göra så att livspusslet blir enklare. Därför erbjuder vi en professionell och återkommande städning för ditt hem. Man kan abonnera på hemstädning varje vecka, varannan vecka eller med valfritt intervall, men det vanligaste är varannan vecka.

Läs mer

Milersättning på 25 kr/mil tillkommer. Moment som ingår:

Kök: Rengöring av diskho, kran & diskbänk. Avtorkning av köksbänkar, köksluckor, köksfläkt, spis, vitvaror och micro.
Bad/toalett: Rengöring av toalettstol, handfat, spegel, dusch/badkar, kakelväggar. Avtorkning av badrumsskåp, ev. tvättmaskin och torktumlare utvändigt.
Övriga rum: Damning av alla fria ytor.
Alla rum: Dammsugning och moppning; kök och bad våtmoppas, övriga rum fuktmoppas.

Det går också att kombinera ett eget abonnemangspaket efter dina önskemål, vi sätter då ihop en anpassad lösning helt efter dina behov. Moment som kan ingå: rengöring av ugn och ugnsplåtar, fönsterputsning, tömning av papperskorgar, bäddning osv. Som abonnemangskund kan du självklart variera dina önskemål från gång till gång! Ena veckan vill du kanske ha köksskåpen urtorkade, nästa vecka dina fönster putsade.

Villkor

Kunden har möjlighet att meddela önskemål om tid för städningen (alla tider är dagtid vardagar kl. 8 – 18). Man provar två gånger utan vidare förbindelse och man betalar endast för de båda gångerna och de timmar som valts enligt prislistan i detta avtal. Innan tredje tillfället bestämmer man om man vill fortsätta. Om inte avbokning sker före tredje tillfället löper det hela på som månadsabonnemang. Kunden har en månads uppsägningstid. Under uppsägningstiden kan man inte ta bort eller avboka några tillfällen. Avbeställning görs per e-post eller brev. Om kund har man möjlighet att ha upp till 3 månaders vilande abonnemang.

Fakturering och betalningsvillkor

Företaget fakturerar en gång per månad då du beställt våra tjänster som utförs regelbundet. Vid engångsbeställningar skickas fakturan vid nästkommande faktureringstillfälle. Du kommer att få din faktura hem i brevlådan. Vid obetalda fakturor skickas påminnelse med påminnelseavgift på 50 kr. 15 dagars betalningsvillkor gäller. Om en påminnelse ej betalas, går fakturan till inkasso där det också tillkommer lagstadgad dröjsmålsränta.

Tillträde – iordningsställande – nyckelhantering

Kunden ska se till att arbetsplatsen är i sådant skick att arbetet kan utföras. Plocka undan saker från golv så att dammsugning och moppning kan utföras. Kunden väljer själv hur tillträde ska ges. Antingen genom att kvittera ut en nyckel eller genom att vid varje tillfälle själv öppna, eller se till att någon annan låser upp och öppnar fastigheten. Larmkoder och nycklar förvaras ej tillsammans med adressen, så nycklar eller kod kan aldrig kopplas ihop med adressen. Vid förlorad nyckel utförs därför ej låsbyte av företaget, detta godkänner man som kund i detta avtal.

Sjukdom

Vid sjukdom bokas tiden om till senare tillfälle. Företaget har rätt att leverera den beställda tjänsten på annan dag och annan tid och lägga om schemat tillfälligt.

Flyttstädning

En flytt tar oftast mer tid än vad man tror. Det blir intensiva dagar fyllda med många praktikaliteter som skall hanteras. Dessutom ställs det höga krav på städningen som kan vara svåra att uppnå. Genom att anlita Toppklass städservice för din flyttstädning sparar du bekymmer och frigör värdefull tid för ditt nya hem. Vi lämnar självklart garanti på utfört arbete. Detta ingår i en normal flyttstädning:

Läs mer

KÖK
Spis/ugn: utsida, insida, under & bakom. Fläkt: rengöres, även filter. Kyl/frys: utsida, insida, under & bakom. Diskho, diskbänk, skåp, lådor, kakel på väggar.

BADRUM/TOALETT
Toalett, handfat, dusch/badkar, spegel, golvbrunn.

GOLV
Alla golv dammsugas och våtmoppas. Golvlister våttorkas.

VÄGGAR
Alla väggar och taklister dammas. Tapetserade och målade väggar tvättas ej. Endast kakel och våtrumstapeter tvättas.

TVÄTTSTUGA
Tvättmaskin/torktumlare utsida, insida, under & bakom. Skåp/hyllor våttorkas utsida & insida.

GARDEROBER
Våttorkas utsida & insida. (Klistermärken och dekaler avlägsnas ej).

FÖNSTER
Samtliga sidor inkl. foder & fönsterbänkar.

ÖVRIGT
Alla dörrar och dörrfoder våttorkas. Öppna spisar, kakelugn o. dyl rengöres utvändigt.

FÖLJANDE MOMENT INGÅR EJ
Avfrostning av frys. Rengöring av fönsterbläck utvändigt. Tvätt av tak. Borttagning av klistermärken. Bortforsling av sopor. Inbyggda ugnar i väggar monteras ej ut från sin plats. Grovrengöring av inrökta rum.

Kontorsstädning

På kontoret skall personalen trivas och prestera på topp. Toppklass städservice bidrar gärna till detta genom att se till att kontoret är rent och fräscht. Varför inte också passa på att låta oss ta hand om påfyllning av kontorsmateriel och kaffe etc när vi ändå är där? För det aktuella kontoret fastställs vilka moment som skall ingå och med vilket intervall. Följande moment rekommenderar vi dock som en grund i kontorsstädningen:

Läs mer

Generellt
– Dammsugning av golv och mattor
– Damning av fria ytor
– Borttagning av fläckar på dörrar, lister och speglar
– Fuktmoppning av golv
– Tömning av papperskorgar

Toaletter
– Rengöring av toaletter och handfat
– Rengöring av speglar och fläckar på väggar

Köksdel/Pentry
– Rengöring diskbänk och fläckar på skåp
– Rengöring spis och kylskåp utvändigt
– Rengöring micro både ut- och invändig

Fönsterputsning

Hos oss betalar du per timme, inte per fönster. Det blir mer kostnadseffektivt och enkelt för dig som kund.
Rensa fönsterbrädorna om du vill, annars gör vi det gärna.